Arbeta på Ås Trädgård

Arbeta på Ås Trädgård

Anställning 2023!- Medarbetare juni-september, varierande 50-100%


- Butikspersonal augusti-september, 50-100% och även extrapersonal. 


- Extra skördepersonal vissa veckor. 


Arbetsbeskrivning. 


Medarbetare:

 

Som medarbetare ingår arbete med plantering, bevattning, vävdragning, traktorkörning, ogräsrensning, skörd, packning för leverans, leverans och inte vara främmande för att byta av i butiken ifall det skulle behövas. Alltså, allt av varje som får gården att rulla tillsammans med oss andra. 


Du arbetar självständigt, leder andra och är drivande. Arbetet kräver uthållighet, innefattar tunga lyft, krypande i grönsaksraderna, stå böjd länge vid skörd, i både solsken och regn. Trädgårdsutbildning är ett plus, men utbildningen i arbetet på gården sker på plats. Personalbehovet varierar under säsongen, det är därför det står 50-100% (mer i juni, mindre i juli, mycket augusti och september). Arbetet passar alltså dig som inte är helt beroende av 100% arbete under hela perioden och gärna har 1-2 veckors semester i juli. Är det så att vi har mycket arbete kvar oktober-december kan det även finnas chans att fortsätta arbeta då. 


Stark kropp och god sömn. Händerna i jorden och mycket grönsaker som skördas i den friska luften. Det som låter tungt blir inte tungt då vi är ett stort gäng som oftast arbetar tillsammans.

Då mår man gott, väldigt gott. 


B-körkort är ett krav. 

Vi arbetar vanligtvis 8-17, med en timmes obetald lunch, 30 min fika ingår i arbetstid. 


Butikspersonal:


Står du i gårdsbutiken älskar du att prata mat, ge recept, särskilt för grönsakerna såklart! Du gillar att ta hand om kunderna och att göra fint för dem. Du tar eget ansvar och ser vad som behövs göras. Du skriver bra skyltar och är såpass kassa-van att du kan prata samtidigt som du packar och slår in varorna. Eller känner du att du antagligen kommer lära dig detta. Då det ges möjlighet hjälper butikspersonalen till med packning inför leveranser. Tunga lyft är del av arbetet. Klar, rak, vänlig och framåt är bra egenskaper hos personalen. Anledningen till att omfattningen på tjänsten är 50-100% är att det är flexibelt då vi gärna delar upp tjänsten på två personer. 


Det du möts av på jobbet är alla våra fina kunder, en hel del sedan 30 år tillbaka, andra helt nya och många kommer minst en gång i veckan. De allra flesta kommer in med ett leende på läpparna då bordet står överfyllt med grönsaker. Det kommer ett härligt- "Åh, vad det doftar gott!" Det finns sällan en dag man kan gå från butiken utan ett leende på läpparna från alla goda möten. 


Butikspersonal jobbar vanligtvis mellan kl 10.30-18.30. 

En timmes obetald lunch, 30 min fika ingår i arbetstid. Extrapersonal vid plantering, skörd och butik:


Vi behöver även extrapersonal vid plantering, skörd och i butik/torghandel. Några dagar varje säsong anställs ett gäng vuxna för att rensa rent på ogräs på flera av våra fält, är du grym på att rensa ogräs, ihärdig, gillar att jobba och är flexibel med din tid kanske den gruppen är nånting för dig. 


Om ansökan:


- Skicka ansökan och eventuella frågor till info@astradgard.se, inkludera CV och text om varför du vill jobba här. 

- Vi tar kontakt och intervjuar löpande tills platserna är tillsatta. 

- Avlönat provarbete kan bli aktuellt efter intervju. För att lära känna gården så skrolla igenom vårt facebookflöde, instagram och läs igenom hela hemsidan.  


Välkommen med era ansökningar!